Waar laten wij onze honden

Ik moet zeggen; als je eenmaal zo aan het klussen bent gaat de tijd enorm snel. Van tevoren hadden we gedacht of toch zeker gehoopt als iets verder te zijn maar, eenmaal bezig kom je altijd voor verrassingen te staan die zorgen voor oponthoud. Vandaar dat het dan ook heel fijn was dat we een dagje wat extra handen hadden om te helpen. 

Nu de wanden erin staan stond het voor ons vast dat de hondenbenches toch echt prioriteit nummer een was. De benches zijn iets kleiner dan voorheen maar, die moesten ze dan ook met tweeën delen. Nu hebben ze allemaal een eigen plek gekregen. We hebben ervoor gekozen de benches achterin te plaatsen, ze gaan namelijk de steun voor het bed worden en het zo ook makkelijk wanneer we geparkeerd staan, de honden in en uit te laten. Uiteindelijk is het de bedoeling alle hondenbenodigdheden ook achterin te plaatsen in de kastjes boven het bed en, als het bed niet gebruikt wordt, in kratten bovenop het uitgeklapte bed/benches.

Op de eerste twee foto's is goed te zien dat we met het geraamte van de benches bezig zijn. Het is echt een lastig karwei, de benches zijn namelijk niet helemaal vierkant. De bus loopt taps toe in de hoogte wat ervoor zorgt dat je alle panelen tegen de zijkant aan enigszins schuin moet maken. Daarnaast heb je ook nog te maken met de wielkassen die in de benches vallen (foto 2) en de sluitingen van de deur (foto 4). We zijn er daardoor langer mee bezig dan aanvankelijk gepland was maar, het resultaat ziet er goed uit.

De twee oudere honden hebben een bijna vierkante bench gekregen tegen de deur aan. en de twee 'jonkies' hebben door de wielkassen een rechthoekige bench gekregen, wel iets langer dan die van de 'oudjes'. Op de wielkassen, worden later (maar dat is echt meer afwerking) nog kleine voer en drinkbakjes vastgemaakt. Zo zijn onze viervoeters ook van alle gemakken voorzien! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb