Hoge kast

 

Na de hondenverblijven was dit ons volgende project. Een kast van vloer naar dak. Het is best een passen en meten om de kast goed te maken omdat, vooral bovenaan, de wand van de bus steeds schuiner wordt. We willen graag de afwerking zo net mogelijk maken dus hebben we veelvuldig gebruikt gemaakt van karton. Door met kartonplaten als voorbeeld te werken konden we er voor zorgen dat het houtwerk netjes op elkaar aansluit. Vervolgens de randen netjes met plamuur afwerken en het ziet er top uit. Kast nummer een is klaar! Nu de rest nog... 

 

Op de eerste twee foto's viel het je misschien op dat er een grote open ruimte in de kast zat. Dat klopt! Op die plek zit nu ons koelkastje, zoals hiernaast te zien is. 

Het bovenste vak bevat een plank en kunnen we eventueel voor borden etc. gaan gebruiken. Aan de zijkant van de kast bij de schuifdeur (nog niet zichtbaar) komen knoppen om kledinghangers aan te hangen. Vooral als we naar Dogdance wedstrijden gaan is het prettig dat je 'show' kleren netjes zijn en blijven.

Het onderste kastje (al lijkt het door het fotoperspectief misschien klein) gaat straks de 'PortaPutti' bevatten. 

Ik moet zeggen de eerste keer dat ik die naam zag in de winkel moest ik toch echt hard lachen.. werkelijk... hoe verzinnen ze zulke merknamen?! Maar goed..

De bedoeling is dat de toilet op een uitschuifbare plank komt met wieltjes eronder. Op die manier is het handig te pakken en weer snel op te bergen. Als we niet zoveel ruimte aan honden kwijt waren geweest hadden we misschien wel een apart badkamertje gemaakt, maar goed, we hebben nu eenmaal honden. We zullen het dus op deze manier moeten doen. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb